dinsdag, augustus 29, 2006

Getagged...

... door Fauve... Girlie bedankt! :S

Het is nu de bedoeling om 5 van mijn meest gekke/rare gewoontes te noemen... daarna moet ik het stokje doorgeven aan 5 andere bloggers...

Goed, een top 5 van mijn meest gekke/rare gewoontes... hahaha, ik kan wel een boek vol krijgen over mijn rare gewoontjes... maar die wil ik hier natuurlijk niet allemaal kwijt! Ik zal me beperken tot de volgende vijf:

1. Ik ben de grootste neuroot op aarde! Voordat ik de deur uitga om voor langere tijd weg te blijven, check ik ongeveer 4 keer of ik het gas (én de Senseo én de stand-by knop van de televisie én de stekkerbakken én...) echt heb uitgedaan...

2. Ik heb hele vreemde bijnamen voor mijn kat Pieter, de vreemdste is waarschijnlijk: Piet'ndoedoe... (en dan met een hele hoge stem uitgesproken).

3. Ik denk alleen nog maar in scrapbooktermen... bij alles denk ik: is dat te gebruiken voor mijn scrapbook?

4. Ik kan mijn benen in mijn nek leggen! :D

5. In juni begint het bij mij al te kriebelen... nog een half jaar aftellen voordat het Kerst is! :S Dat is toch niet normaal?

Nou ja, dat waren 5 rare dingen over mij... nu een moeilijkere opdracht. Ik moet 5 andere mensen taggen... dat gaat heel lastig worden. Maar ik tag in ieder geval: Karin en Charlotte!

4 opmerkingen:

charlotte zei

hoi charlotte,

dat is inderdaad heel toevallig, zouden we nog meer dingen gemeen hebben? :)

ik heb ook maar gelijk de 5 vragen ingevuld en doorgestuurd.

ik ben nog bezig met een foto om daar iets moois van te maken, als die af is, zet ik hem op de log!

groetjes charlotte

*Fauve* zei

LOL,ik d8 je verteld wel over het "springen" bij je moeder...

MaMaLoT zei

Whoehahaha! Nee Fauve, sommige dingen moeten gewoon onder ons blijven... :D

D@nielle zei

ik liep een beetje achter op je blog, maar mooie spullen gekocht, leuke lo's gemaakt en nu ken ik je weer een beetje beter enneh over dat scrapbooken gewoontje, helemaal niet weird hoor !
grts, D@nielle