zaterdag, augustus 26, 2006

Update Den Helder

Pfff, een paar heftige dagen achter de rug! Gisteren was dan de begrafenis van Milja... het was een prachtige dienst: helemaal zoals ze was! Op het eind werd er een lied van Mercedes Sosa gedraaid en op de band eindigde het lied met applaus. Milja's man had gevraagd of wij het applaus wilden overnemen... dat was ├ęcht geweldig! De kist werd dus onder een oorverdovend applaus de kerk uitgedragen! Heel heftig en emotioneel, maar wel erg mooi!

Vandaag ben ik even lekker met mijn moeder de stad ingeweest. Mam heeft een supermooie koeienhuid gekocht voor onder de salontafel! En ik heb echt een geweldige nieuwe leren schooltas gekregen voor mijn werk! Mijn moeder is ├ęcht een schat! De tas is zoooo gaaf! En handgemaakt, dus ik ben de enige! Er zit ook een stuk dierenvacht op... heel apart! Als ik thuis ben, zal ik wel even een foto plaatsen...


Vanmiddag even naar een verjaardagsfeestje geweest van een kennis. Julian heeft alle harten gestolen! :D Hij heeft de hele middag zoet gespeeld en toen we weggingen, ging hij naar iedereen zwaaien. Zo lief!

Morgen ga ik naar Simpel Scrappen. Ik ben nog aan het twijfelen of ik een workshop ga volgen van Lida de Witte (houten mini-album)... lijkt me wel leuk eigenlijk. Ik ga in ieder geval papier kopen voor mijn nieuwe CJ. Weet ook al helemaal welke lijn: Diner van We R Memory Keepers. Past helemaal leuk bij mijn onderwerp: Scrapbook Recepten...

Thuis zal ik wel even een foto plaatsen.
Ik heb eergisteren ook nog (eindelijk) mijn Doodlebug layout afgemaakt. Het begin is gemaakt op Scrap-A-Ganza (in mei dus...).

2 opmerkingen:

Miranda zei

Kan me voorstellen dat het heel heftig was Charlotte.
Lijkt me dat het kippenvel op je armen staat met zo'n applaus...
Heel veel sterkte verder en geniet van nog een paar dagen bij je moeder!

*Fauve* zei

Leuke spullen!!En wat lief van je moeder datje zo een mooie tas kreeg.xed