donderdag, augustus 31, 2006

100 LO Challenge

Ik las op een forum over een challenge waarbij je 100 layouts moet maken met het materiaal wat je op dat moment hebt... dat leek mij wel een hele uitdaging. Heb toevallig net al mijn papier en stickers gesorteerd... (schaam schaam schaam): ik kan wel 200 lo's maken volgens mij. Verder kom ik om in de flowers enzo... dus ik doe mee met deze challenge!
Ben al bezig met mijn eerste spread! Helemaal geïnspireerd op Ali Edwards. :) Zodra 'ie af is, post ik 'm op m'n blog! Dan heb ik de eerste 2 lo's al binnen!

Heb trouwens besloten om voor elke lo 1 euro te sparen. Als ik dan klaar ben met de challenge, heb ik 100 euro om te besteden in een leuke scrapbookwinkel!

Hieronder nog even een foto van mijn papierbakken (de twee rechterbakken) en mijn stickerbak (links):


dinsdag, augustus 29, 2006

Getagged...

... door Fauve... Girlie bedankt! :S

Het is nu de bedoeling om 5 van mijn meest gekke/rare gewoontes te noemen... daarna moet ik het stokje doorgeven aan 5 andere bloggers...

Goed, een top 5 van mijn meest gekke/rare gewoontes... hahaha, ik kan wel een boek vol krijgen over mijn rare gewoontjes... maar die wil ik hier natuurlijk niet allemaal kwijt! Ik zal me beperken tot de volgende vijf:

1. Ik ben de grootste neuroot op aarde! Voordat ik de deur uitga om voor langere tijd weg te blijven, check ik ongeveer 4 keer of ik het gas (én de Senseo én de stand-by knop van de televisie én de stekkerbakken én...) echt heb uitgedaan...

2. Ik heb hele vreemde bijnamen voor mijn kat Pieter, de vreemdste is waarschijnlijk: Piet'ndoedoe... (en dan met een hele hoge stem uitgesproken).

3. Ik denk alleen nog maar in scrapbooktermen... bij alles denk ik: is dat te gebruiken voor mijn scrapbook?

4. Ik kan mijn benen in mijn nek leggen! :D

5. In juni begint het bij mij al te kriebelen... nog een half jaar aftellen voordat het Kerst is! :S Dat is toch niet normaal?

Nou ja, dat waren 5 rare dingen over mij... nu een moeilijkere opdracht. Ik moet 5 andere mensen taggen... dat gaat heel lastig worden. Maar ik tag in ieder geval: Karin en Charlotte!

maandag, augustus 28, 2006

2 layouts gemaakt in Den Helder

De Doodlebug layout lag al sinds Scrap A Ganza te wachten om afgemaakt te worden... bij mijn moeder kreeg ik eindelijk de goede foto's ervoor binnen!

En voor deze foto van Julian wilde ik graag blauw papier hebben dat bij de kleur van zijn ogen paste... in Den Helder heb ik het goede papier (van Daisy D's) gevonden! De foto is genomen nadat Juul in bad is geweest. Met zijn haartjes naar achteren gekamd én de roze achtergrond, lijkt het net een meisje... :D Vandaar de keuze voor blauw...

zondag, augustus 27, 2006

Middagje Simpel Scrappen

Vandaag was het koopzondag bij Simpel Scrappen. Ben dus even in de auto gestapt voor een bezoekje aan die geweldige winkel! Heb me nog redelijk in kunnen houden. Ik heb voornamelijk papier voor mijn nieuwe CJ gekocht: Diner van We R Memory Keepers .
Verder nog een paar mooie vellen van Daisy D's, Rusty Pickle en Bohemia én chipboard Brackets, labels & tags van Fancy Pants... :D


zaterdag, augustus 26, 2006

Update Den Helder

Pfff, een paar heftige dagen achter de rug! Gisteren was dan de begrafenis van Milja... het was een prachtige dienst: helemaal zoals ze was! Op het eind werd er een lied van Mercedes Sosa gedraaid en op de band eindigde het lied met applaus. Milja's man had gevraagd of wij het applaus wilden overnemen... dat was écht geweldig! De kist werd dus onder een oorverdovend applaus de kerk uitgedragen! Heel heftig en emotioneel, maar wel erg mooi!

Vandaag ben ik even lekker met mijn moeder de stad ingeweest. Mam heeft een supermooie koeienhuid gekocht voor onder de salontafel! En ik heb echt een geweldige nieuwe leren schooltas gekregen voor mijn werk! Mijn moeder is écht een schat! De tas is zoooo gaaf! En handgemaakt, dus ik ben de enige! Er zit ook een stuk dierenvacht op... heel apart! Als ik thuis ben, zal ik wel even een foto plaatsen...


Vanmiddag even naar een verjaardagsfeestje geweest van een kennis. Julian heeft alle harten gestolen! :D Hij heeft de hele middag zoet gespeeld en toen we weggingen, ging hij naar iedereen zwaaien. Zo lief!

Morgen ga ik naar Simpel Scrappen. Ik ben nog aan het twijfelen of ik een workshop ga volgen van Lida de Witte (houten mini-album)... lijkt me wel leuk eigenlijk. Ik ga in ieder geval papier kopen voor mijn nieuwe CJ. Weet ook al helemaal welke lijn: Diner van We R Memory Keepers. Past helemaal leuk bij mijn onderwerp: Scrapbook Recepten...

Thuis zal ik wel even een foto plaatsen.
Ik heb eergisteren ook nog (eindelijk) mijn Doodlebug layout afgemaakt. Het begin is gemaakt op Scrap-A-Ganza (in mei dus...).

vrijdag, augustus 25, 2006

Begrafenis...

Ik ben nu in Den Helder... vrijdag wordt Milja begraven... Ik kan nog steeds niet geloven dat ze er niet meer is.

Heb meteen maar even van de gelegenheid gebruik gemaakt om de scrapbookwinkel hier in te duiken. Heb het nieuwe boek van Ali Edwards gekocht. Wat een superboek!
Zondag ga ik nog een workshop volgen van Lida de Witte: houten mini-album... Dan mag ik nog wat papier en embellishments voor mijn nieuwe CJ kopen en daarna... ga ik me proberen te wagen aan een nieuwe challenge! Namelijk: geen nieuwe scrapspullen meer kopen, totdat ik 100 layouts heb gemaakt met mijn 'oude' spullen... mijn papierbakken puilen echt uit! Dus zondag ga ik nog even uit mijn dak en dan 100 lo's niet meer. Ik ga wel geld opzij leggen om - als de 100 lo's klaar zijn- uit te geven aan scrapspullen! Heb er nu al zin in! :)

Maar goed, weer even back to reality! Morgen begrafenis... ik zit nu al midden in de nacht te typen, omdat ik niet kan slapen... ik zal blij zijn als het achter de rug is!

donderdag, augustus 17, 2006

BOM

Een maandje geleden ben ik begonnen met een BOM (Book Of Me). Het is erg verslavend om aan te werken en ik vind het ook weer heel erg leuk om op 20x20 te scrappen!







Welkom

Welkom op mijn nieuwe blog! Nu weblog verhuisd is, vond ik het zelf ook tijd worden om mijn blog te verhuizen. Kijken of dit me bevalt...