donderdag, augustus 31, 2006

100 LO Challenge

Ik las op een forum over een challenge waarbij je 100 layouts moet maken met het materiaal wat je op dat moment hebt... dat leek mij wel een hele uitdaging. Heb toevallig net al mijn papier en stickers gesorteerd... (schaam schaam schaam): ik kan wel 200 lo's maken volgens mij. Verder kom ik om in de flowers enzo... dus ik doe mee met deze challenge!
Ben al bezig met mijn eerste spread! Helemaal geïnspireerd op Ali Edwards. :) Zodra 'ie af is, post ik 'm op m'n blog! Dan heb ik de eerste 2 lo's al binnen!

Heb trouwens besloten om voor elke lo 1 euro te sparen. Als ik dan klaar ben met de challenge, heb ik 100 euro om te besteden in een leuke scrapbookwinkel!

Hieronder nog even een foto van mijn papierbakken (de twee rechterbakken) en mijn stickerbak (links):


2 opmerkingen:

Marjolein zei

Via Daniëlle's blog kwam ik hier terecht, knap dat je dat gaat doen hoor, ik zou het wel willen, maar of ik het kan...... Maar ik geloof toch dat je meer papier hebt dan ik:-) en ik heb al veel LOL

Anoniem zei

Goed idee Charlotte en ik ga het ook doen.
En als de 100 af zijn, wil ik graag mijn scraphokje gaan inrichten in een andere kamer in huis. Maar dan wil ik eerst lekker geruimd hebben.
Dus 2 vliegen in 1 klap.